loader image
Επιλογή Σελίδας

Ειδικές εκδηλώσεις από τη NanoDomi στο Open Stage, Περίπτερο 13 της διεθνούς έκθεσης “Renewable EnergyTech HELEXPO”

Φεβ 29, 2024

Σας περιμένουμε για να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και το νέο εργαστήριο επισκευών Repair Center

Με αφορμή την συμμετοχή της NanoDomi στη διεθνή έκθεση για την πράσινη και έξυπνη ενέργεια “Renewable EnergyTech HELEXPO” θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε για τις άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες που θα πραγματοποιήσουμε στο Open Stage του Περιπτέρου 13.

Συγκεκριμένα:

Πέμπτη 7 Μαρτίου, 13:00, Open Stage, Περιπτέρου 13
Ομιλία με θέμα “Λύσεις ΦΒ Στέγη από την NanoDomi” – (inverters – batteries)

Έχοντας αναγνωρίσει το όλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα συστήματα Net-Metering και την αποθήκευση ενέργειας, η NanoDomi θα πραγματοποιήσει μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία/παρουσίαση του κέρδους και των πλεονεκτημάτων εγκατάστασης ενός τέτοιου συστήματος σε στέγη. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα προγράμματα/επιδοτήσεις (Φωτοβολταϊκα στην στέγη, Φωτοβολταϊκά στο χωράφι, Φωτοβολταϊκά σε επιχειρήσεις) που τρέχουν από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθιστούν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μεγάλη ευκαιρία για επένδυση σε ένα τέτοιο σύστημα.

Επιπλέον, θα υπάρξει και αναφορά στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου των Φωτοβολταϊκών συστημάτων, στους λόγους που αξίζουν την προσοχή σας καθώς και στα νέα πακέτα Net-Metering (μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλες τι απαιτήσεις) που προτείνει η NanoDomi ως τα πιο αποδοτικά, αξιόπιστα και συμφέρουσα στην αγορά.

Ομιλητές
Δρ. Αναστάσιος Αντωνάκος, Ιδρυτής NANODOMI
Κωνσταντίνος Φλώρος, Head of KOSTAL Solar Electric Hellas
Vivian Yang, EU country manager, CHINT POWER
Gianluca Pieralli, Business Development Director Southern Europe, Tigo

 

Σάββατο 9 Μαρτίου, 16:00, Open Stage, Περιπτέρου 13
Παρουσίαση του νέου REPAIR CENTER της NanoDomi – (Επισκευή Φωτοβολταϊκών inverter)

Στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου εργαστηρίου επισκευών της NanoDomi (Repair Center) θα μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το αντικείμενο λειτουργίας του (Επισκευή, Έλεγχος και Αναβάθμιση βιομηχανικού εξοπλισμού) καθώς και για τους λόγους που αξίζει να εμπιστευτείτε την επισκευή του εξοπλισμού σας σε εμάς. Από τις νέες ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του εργαστηρίου μέχρι τους άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς, που μπορούν να εξασφαλίσουν την επιτυχή επισκευή του εξοπλισμού σας.

Ακόμα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση/επεξήγηση όλων των απαραίτητων πιστοποιήσεων ISO (9001:2015, 14001:2015, 45001:2015, 50001:2018) που συνοδεύουν το Repair Center της NanoDomi καθώς και την εταιρείας μας ταυτόχρονα. Πιστοποιήσεις που επιβεβαιώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών/προϊόντων μας, την εύρυθμη/ασφαλή λειτουργία των τμημάτων μας καθώς και την ενεργειακή/περιβαλλοντική μας ευαισθησία.

Ομιλητές
Δρ. Αναστάσιος Αντωνάκος, Ιδρυτής NANODOMI
Αλέξανδρος Ελληνίδης, Υπεύθυνος Repair Center NANODOMI

 

Σας περιμένουμε όλους στο Open Stage του Περιπτέρου 13, για να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και το νέο εργαστήριο επισκευών REPAIR CENTER της NanoDomi.

 

Αποκτήστε την πρόσκληση σας ΕΔΩ

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των ημερών:

  • Πέμπτη 7 Μαρτίου: 10.00 – 19.00
  • Παρασκευή 8 Μαρτίου: 10.00 – 19.00
  • Σάββατο 9 Μαρτίου: 10.00 – 19.00

 

Διεθνές εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση
ΔΕΘ – HELEXPO, Εγνατίας 154, ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη 546 36

Τμήμα εξυπηρέτησης επισκεπτών
Τηλ.: (+30) 2310 291264
Ε-Μail: [email protected]

 

Λίγα λόγια για τη NanoDomi

Η NanoDomi δραστηριοποιείται σήμερα ως μία από τις αποτελεσματικότερες εταιρίες του τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) στην ανάπτυξη, σχεδιασμό και προμήθεια συστημάτων εξοικονόμησης και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό που διαφοροποιεί την NanoDomi από τους άλλους προμηθευτές χονδρικής, πέρα από την άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων και τις ανταγωνιστικές τιμές, είναι πως λειτουργεί από το 2008 ως το “Πρώτο one stop shop”, συμβουλεύοντας παράλληλα και συμμετέχοντας ενεργά στον σχεδιασμό των έργων εστιάζοντας στις εξατομικευμένες απαιτήσεις του συνεργάτη.

Αποτελεί επίσημο διανομέα τεχνολογικών εταιριών παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως:

 

NanoDomi Repair Center

Επισφράγιση της επιτυχημένης πορείας της NanoDomi αποτελεί η επένδυση στην δημιουργία του δικού της Repair Center (κέντρο επισκευών) που στεγάζεται σε καινούργιες, ειδικά διαμορφωμένες εργαστηριακές εγκαταστάσεις. Αποκλειστικό αντικείμενο λειτουργίας του συγκεκριμένου τμήματος είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών επισκευής, ελέγχου και αναβάθμισης βιομηχανικού εξοπλισμού όπως inverters, πλακέτες ανεμογεννητριών, βιομηχανικά ups κτλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του Repair Center
Τηλ. Repair Center: +30 216-0014881, 693-1452405
Email Repair Center: [email protected]
Facebook Repair Center

Γραφτείτε στο newsletter μας:

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δραστηριότητές μας καθώς και για νέα προϊόντα!