loader image
Επιλογή Σελίδας

Ειδική εκδήλωση από τη NanoDomi στα πλαίσια της 6ης διεθνούς Verde.tec 2024

Μαρ 26, 2024

Η NanoDomi θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση, τη Κυριακή 31 Μαρτίου, 15:30 – 17:30 στη διεθνή έκθεση Verde.tec (WorkShop2), με τη συμμετοχή εκπροσώπων τεχνολογικών εταιριών παγκοσμίου βεληνεκούς στα Φωτοβολταϊκά Συστήματα.

Με αφορμή την χορηγία/συμμετοχή της NanoDomi στη «Verde.tec/Τεχνολογίες Περιβάλλοντος», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε τη Κυριακή 31 Μαρτίου, 15:30 – 17:30, στο WorkShop2  της έκθεσης, με τίτλο:

“NanoDomi, το πρώτο One-Stop-shop της Ελλάδας / Καθετοποιημένες υπηρεσίες ΦΒ συστημάτων / Νέο Repair Center”

 

Πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση, στην οποία θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι από τους κορυφαίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκού εξοπλισμού. Τα επιμέρους τμήματα της παρουσίασης και οι αντίστοιχοι ομιλητές τους είναι:

Θέμα: «NanoDomi το πρώτο One-Stop-shop της Ελλάδας»
Δρ. Αναστάσιος Αντωνάκος, Ιδρυτής NanoDomi

Θέμα: «Λύσεις Alumil για κτιριακές εγκαταστάσεις και Carport»
Πάνος Καραβάσιος, Solar Sales & Technical Support engineer, Alumil Solar

Θέμα: «ΦΒ στέγη με KOSTAL: Νέοι πανίσχυροι υβριδικοί αντιστροφείς από την KOSTAL»
Κωνσταντίνος Φλώρος, Head of KOSTAL Solar Electric Hellas
Στέργιος Κουρού, Field Marketing Engineer of KOSTAL Solar Electric Hellas

Θέμα: «Νέα γενιά μπαταριών από την BYD»
Michael Liu – Sales Manager, BYD
Laura Li, Sales Director Southern Europe BYD

Θέμα: «Dyness-Η Αξιόπιστη επιλογή μπαταριών για διασυνδεδεμένα συστήματα»
Ben Ma, Sales Director at Europe Dyness Digital Energy Technology Co.

Θέμα: “Residential Hybrid CPS EU products”
Vivian Yang, EU Country manager, Chint Power

Θέμα: «Παρουσίαση του νέου Repair Center της NanoDomi – (Eπισκευή Φωτοβολταϊκών inverter)»
Αλέξανδρος Ελληνίδης, Υπεύθυνος Repair Center NanoDomi

 

Σας περιμένουμε όλους ώστε να σας παρουσιάσουμε γιατί η NanoDomi αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη στην επένδυση σας, να σας δώσουμε την δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τους εκπροσώπους τεχνολογικών εταιριών παγκοσμίου βεληνεκούς και για να σας παρουσιάσουμε το νέο πρότυπο εργαστήριο επισκευών Repair Center της NanoDomi.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη

Αποκτήστε την πρόσκληση σας ΕΔΩ

 

Η NanoDomi χάλκινος χορηγός στην 6η διεθνής έκθεση “Verde.tec/Τεχνολογίες Περιβάλλοντος”

Η NanoDomi ως μία από τις κορυφαίες και πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου των ΦΒ συστημάτων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στηρίζει έμπρακτα τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία που αφορά τη πράσινη ανάπτυξη, συμμετέχοντας/συνεισφέροντας ως χάλκινος χορηγός στη 6η διεθνή έκθεση «Verde.tec/Τεχνολογίες Περιβάλλοντος»!!!

 

Λίγα λόγια για την έκθεση

Η πλέον εξειδικευμένη έκθεση για το Περιβάλλον, την Κυκλική Οικονομία και τις Έξυπνες Πόλεις στην Ελλάδα, η 6η διεθνής «Verde.tec/Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» έρχεται στις 29 – 31 Μαρτίου 2024 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (Μ.Ε.C.) στην Παιανία υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνεργασία και δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

✓ Συμμετοχή – ρεκόρ εκθετών από Ελλάδα και εξωτερικό
✓ Συμμετοχή – ρεκόρ στο VERDE.TEC Forum
✓ Οι Καλές Πρακτικές στα βραβεία Greek Green Awards

Η διοργάνωση που «άνοιξε» το δρόμο για τη διεξαγωγή εκθέσεων για το περιβάλλον στην Ελλάδα, υπόσχεται να παρουσιάσει την επιτομή της τεχνολογίας για κάθε τομέα που αγγίζει το περιβάλλον, αφού θα φιλοξενήσει περισσότερους εκθέτες από κάθε προηγούμενη φορά, με συμμετοχή – ρεκόρ από επιχειρήσεις του εξωτερικού. Η έκθεση προετοιμάζεται για να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες, καθώς έχει πλέον αναδειχθεί σε σημείο συνάντησης και συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης και Πολιτείας.

 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

  • Παρασκευή 29 Μαρτίου: 10:00 – 20:00
  • Σάββατο 30 Μαρτίου: 10:00 – 20:00
  • Κυριακή 31 Μαρτίου: 10:00 – 19:00

 

Εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Διεύθυνση
Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, 190 02 Παιανία Αττικής
Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου (αριθμ. 301) όσο και μέσω της Αττικής οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα)

Τμήμα εξυπηρέτησης επισκεπτών
Τηλ.: (+30) 210.68.00.470
Ε-Μail: [email protected]

 

Λίγα λόγια για τη NanoDomi

Η NanoDomi δραστηριοποιείται σήμερα ως μία από τις αποτελεσματικότερες εταιρίες του τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) στην ανάπτυξη, σχεδιασμό και προμήθεια συστημάτων εξοικονόμησης και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό που διαφοροποιεί την NanoDomi από τους άλλους προμηθευτές χονδρικής, πέρα από την άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων και τις ανταγωνιστικές τιμές, είναι πως λειτουργεί από το 2008 ως το “Πρώτο one stop shop”, συμβουλεύοντας παράλληλα και συμμετέχοντας ενεργά στον σχεδιασμό των έργων εστιάζοντας στις εξατομικευμένες απαιτήσεις του συνεργάτη.

Αποτελεί επίσημο διανομέα τεχνολογικών εταιριών παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως:

 

NanoDomi Repair Center

Επισφράγιση της επιτυχημένης πορείας της NanoDomi αποτελεί η επένδυση στην δημιουργία του δικού της Repair Center (κέντρο επισκευών) που στεγάζεται σε καινούργιες, ειδικά διαμορφωμένες εργαστηριακές εγκαταστάσεις. Αποκλειστικό αντικείμενο λειτουργίας του συγκεκριμένου τμήματος είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών επισκευής, ελέγχου και αναβάθμισης βιομηχανικού εξοπλισμού όπως inverters, πλακέτες ανεμογεννητριών, βιομηχανικά ups κτλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του Repair Center
Τηλ. Repair Center: +30 216-0014881, 693-1452405
Email Repair Center: [email protected]
Facebook Repair Center

Γραφτείτε στο newsletter μας:

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δραστηριότητές μας καθώς και για νέα προϊόντα!