loader image
Επιλογή Σελίδας

Tigo TS4-A-2F με λειτουργία Rapid Shutdown – 1ης τάξεως ασφάλεια για εμπορικές και όχι μόνο εγκαταστάσεις

Ιούν 10, 2024

H Constructora San Jose, S.A. (μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως κατασκευαστικές εταιρείες), επέλεξε την Tigo ως πάροχο τεχνολογίας ταχείας διακοπής λειτουργίας για έναν ηλιακό σταθμό 142 MWp στην Ισπανία.

Το Tigo MLPE προσφέρει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια για μεγάλη εμπορική και βιομηχανική ηλιακή εγκατάσταση στην κεντρική Ισπανία μέσω του προγράμματος ποιότητας Green Glove. Συγκεκριμένα η Tigo Energy, Inc. (NASDAQ: TYGO), κορυφαίος πάροχος έξυπνων λύσεων λογισμικού για την ηλιακή ενέργεια, ανακοίνωσε ότι η παγκοσμίως γνωστή εταιρεία μελετών, προμηθειών και κατασκευών (EPC), Constructora San Jose, S.A., επέλεξε την Tigo ως πάροχο τεχνολογίας ταχείας διακοπής λειτουργίας για ηλιακή εγκατάσταση 142MWp σε βιομηχανική επίγεια βάση στην Ισπανία. Η αξιόπιστη λειτουργία ταχείας διακοπής (Rapid Shutdown) της Tigo είναι απαραίτητη για την παροχή πυρασφάλειας στους ιδιοκτήτες του συστήματος και εξαλείφει τον κίνδυνο που αφορά υψηλή ηλεκτρική ενέργεια τάσης DC κατά τη λειτουργία, συντήρηση ή σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Το σύστημα, το οποίο θα παράγει καθαρή ενέργεια για να συμβάλει στην εξασφάλιση της ζήτησης της τοπικής βιομηχανίας και στην διοχέτευση την πλεονάζουσας ενέργειας πίσω στο δημόσιο δίκτυο, θα περιλαμβάνει περισσότερες από 107.000 συσκευές Tigo TS4-A-2F MLPE και θα παράγει πάνω από 142MWp. Το έργο περιλαμβάνει επίσης περισσότερους από 550 πομπούς Tigo RSS με τεχνολογία Pure Signal, η οποία εξαλείφει τις διαταραχές στα σήματα PLC από παρακείμενες διαδρομές καλωδίων και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών επικοινωνίας του συστήματος σε μεγάλα και πολύπλοκα συστήματα.

 

“Με την ευθύνη που συνοδεύει ένα σύστημα αυτού του μεγέθους, η αξιοπιστία και η ποιότητα της Tigo ήταν η ιδανική επιλογή για την ασφάλεια της ταχείας διακοπής λειτουργίας. Σε αντίθεση με τα ηλιακά συστήματα που είναι τοποθετημένα στην οροφή, ο κίνδυνος επαφής με ένα σύστημα που είναι τοποθετημένο στο έδαφος είναι κάπως υψηλότερος. Για αυτό το λόγο και η αξιόπιστη ταχεία διακοπή λειτουργίας είναι απαραίτητη. Με ένα έργο που θα αποτελέσει μέρος της κρίσιμης ενεργειακής υποδομής στην περιοχή, είναι σημαντικό να γίνουν όλα σωστά και το πρόγραμμα Tigo Green Glove παρείχε εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.”

Diego Navarro, διευθυντής αγορών της Constructora San Jose, S.A.

 

Το Tigo TS4-A-2F αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομικά συμφέρουσα λύση ταχείας απενεργοποίησης δύο μονάδων που πληροί τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις σε επίπεδο πλαισίου, συμπεριλαμβανομένης της NEC 2017/2020. Το TS4-A-2F έχει πιστοποίηση IEC και UL για παγκόσμια αποδοχή και πιστοποίηση UL-PVRSS για συνδεσιμότητα με το μεγαλύτερο δίκτυο μετατροπέων. Η Constructora San Jose επέλεξε το TS4-A-2F για την υποστήριξη πλαισίων 670W που χρησιμοποιούνται στο έργο, το οποίο θα βρίσκεται υπό κατασκευή κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2024, ενώ η λειτουργία του αναμένεται το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Η πλατφόρμα Tigo TS4 μεγιστοποιεί τα οφέλη των φωτοβολταϊκών συστημάτων για τους εγκαταστάτες σε όλες τις ηπείρους. Με εύρος μεγέθους συστήματος από 2kW έως περισσότερα από 100MW και εγκατάσταση σε λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα ανά μονάδα, η Tigo διαθέτει ένα αξιόπιστο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που έχει αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο, από την ταχεία διακοπή λειτουργίας έως την παρακολούθηση σε επίπεδο μονάδας και την προηγμένη βελτιστοποίηση ενέργειας.

 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Γραφτείτε στο newsletter μας:

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δραστηριότητές μας καθώς και για νέα προϊόντα!