loader image
Επιλογή Σελίδας

PIKO CI 100 – Ο νέος πανίσχυρος εμπορικός αντιστροφέας της KOSTAL

Οκτ 16, 2023

Η συνεχιζόμενη έντονη ζήτηση για μεγάλες κατηγορίες ισχύος αρκούσαν για την KOSTAL, ώστε να επεκτείνει τη σειρά PIKO CI με μια συσκευή 100kW.

Η KOSTAL, Γερμανική εταιρεία με κληρονομιά πάνω από 100 χρόνια στην ηλεκτρική μηχανική και ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα των φωτοβολταϊκών, που μεταξύ άλλων σχεδίασε και διέθεσε στην παγκόσμια αγορά τον πρώτο τριφασικό αντιστροφέα. Σήμερα, με το πιο πρόσφατο της δημιούργημα, τον νέο εμπορικό αντιστροφέα PIKO CI 100, η KOSTAL επαναπροσδιορίζει τη μετατροπή ηλιακής ενέργειας για τη μέγιστη απόδοση, αξιοπιστία και περιβαλλοντική βιωσιμότητα και αποδεικνύει τη δέσμευσή της για ιδανικές ενεργειακές λύσεις, με χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν.

 

Ο PIKO CI 100 :

Είναι μια πραγματικά ισχυρή λύση. Με ισχύ που μπορεί να επεκταθεί σε 100kW και κορυφαίο βαθμό απόδοσης 98.4%, μεγιστοποιεί τη διαθέσιμη ενέργεια που συλλέγεται από τα Φ/Β πλαίσια.

Είναι εξαιρετικά ευέλικτος. Με 8 ανεξάρτητους trackers, προσαρμόζει συνεχώς τη λειτουργία του σύμφωνα με τα στιγμιαία διαθέσιμη ισχύ του φωτοβολταϊκού. Έτσι, μπορεί κάθε στιγμή να εξάγει όλη την ενέργεια από τα Φ/Β πλαίσια, βελτιστοποιώντας την απόδοση της επένδυσης.

Είναι ο ιδανικός αντιστροφέας για επαγγελματίες που αναζητούν την αυτάρκεια ή ως πηγή κέρδους μέσω της ανταμοιβής τροφοδοσίας.

Είναι εξοπλισμένος με προηγμένες λειτουργίες εποπτείας και ελέγχου που επιτρέπουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση του σε κάθε ψηφιακό σύστημα. Διαθέτει σύνδεση Bluetooth, wifi, δύο θύρες RS485, δύο θύρες ethernet και προσφέρει όλα τα δεδομένα της παραγωγής του σε πραγματικό χρόνο, εντοπίζει και ενημερώνει για πιθανά προβλήματα, ενώ με τη βοήθεια ενός έξυπνου μετρητή, βελτιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας της εγκατάστασης.

Είναι συμβατός με πολλά πρωτόκολλα επικοινωνίας, καθιστώντας πανεύκολη την ενσωμάτωσή του σε έξυπνα συστήματα και συσκευές άλλων κατασκευαστών (SolarLog, Meteocontrol, Power Dog, RW).

Εστιάζει στην ασφάλεια Διαθέτοντας ανίχνευση τόξου με αυτοματοποιημένη αναφορά συμβάντων για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Παρέχει προστασία από υπέρταση τύπου 2 στην πλευρά AC και DC ενώ ο διακόπτης AC Smart Switch επιτρέπει την ανεξάρτητη αποσύνδεση από το δίκτυο, εάν είναι απαραίτητο.

Διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα με πιστοποίηση IP65 για απόλυτη προστασία από υγρασία και σωματίδια σε εξωτερικές εγκαταστάσεις. Έτσι ο PIKO CI 100 μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε εξωτερικές προσόψεις και ανοιχτούς χώρους.

Τίθεται σε λειτουργία εύκολα χάρη στην εφαρμογή PIKO CI App. ενώ χάρη στη δυνατότητα διασύνδεσης που διαθέτει, προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία κατά την επέκταση μεγαλύτερων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Είναι εξαιρετικά αποδοτικός, γεγονός που μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα ελαχιστοποιώντας τη σπατάλη ενέργειας.

 

Το PIKO CI 100 συμπληρώνει τα ήδη διαθέσιμα μοντέλα PIKO CI 30, 50 και 60 με την αντίστοιχη ισχύ των 100kW. Χάρη στη δυνατότητα διασύνδεσης που διαθέτουν, μπορούν να συνδεθούν κατάλληλα μεταξύ τους για την επίτευξη της επιθυμητής ισχύος. Συνεπώς με τον PIKO CI 100, η KOSTAL κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, αυξάνοντας σημαντικά το φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών με την κατάλληλη συσκευή για κάθε χρήση και κάθε πεδίο εφαρμογής μεταξύ 2kW και 100kW.

 

Με τον αξιόπιστο σχεδιασμό και τα έξυπνα χαρακτηριστικά του, ο PIKO CI 100 αποτελεί τη πιο ευέλικτη
λύση για εμπορικές και μεγαβατικές εγκαταστάσεις

 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Γραφτείτε στο newsletter μας:

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δραστηριότητές μας καθώς και για νέα προϊόντα!